Jan van Vlaardingen (1913-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Vlaardingen
Jan van Vlaardingen (1913-1980)

Jan van Vlaardingen (1913-1980)

Kunstenaar

Jan van VLAARDINGEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan van Vlaardingen - Boerderij met bloesemboom en kippen kopen? Bied vanaf 80!
Jan van Vlaardingen - Boerderij met bloesemboom en kippenSchilderij
Geplaatst doorMark_55
Eindtijd 29-01-2023 om 19:08
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen48 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan van Vlaardingen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Vlaardingen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Vlaardingen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Vlaardingen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Vlaardingen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Vlaardingen!

Volg het aanbod kunst van Jan van Vlaardingen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Vlaardingen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Vlaardingen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Vlaardingen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Vlaardingen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Vlaardingen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Vlaardingen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Vlaardingen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Vlaardingen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Vlaardingen?

Kunst kopen van Jan van Vlaardingen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Vlaardingen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Vlaardingen. Om meer kans te maken om de Jan van Vlaardingen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Vlaardingen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.