Jan Wijnands (1917)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Wijnands
Jan Wijnands (1917)

Jan Wijnands (1917)

Kunstschilder

Jan WIJNANDS (Zaandam 1917)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Kunst kopen van Jan Wijnands

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Wijnands? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Wijnands. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Wijnands en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Wijnands te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Wijnands!

Volg het aanbod kunst van Jan Wijnands te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Wijnands te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Wijnands instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Wijnands kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Wijnands!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Wijnands kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Wijnands en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Wijnands via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Wijnands of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Wijnands?

Kunst kopen van Jan Wijnands begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Wijnands, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Wijnands. Om meer kans te maken om de Jan Wijnands te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Wijnands! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.