Jean Claude Louissaint
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Claude Louissaint
Jean Claude Louissaint

Jean Claude Louissaint

Kunstenaar

Jean-Claude LOUISSAINT (Haïti XXe eeuw)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Haïtiaans Haïtiaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean Claude Louissaint - C4125-7 - Jungle bladeren kopen? Bied vanaf 50!
Jean Claude Louissaint - C4125-7 - Jungle bladerenSchilderij
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 25-01-2023 om 21:48
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen27.5 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jean Claude Louissaint

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Claude Louissaint? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Claude Louissaint. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Claude Louissaint en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Claude Louissaint te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Claude Louissaint!

Volg het aanbod kunst van Jean Claude Louissaint te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Claude Louissaint te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Claude Louissaint instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Claude Louissaint kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Claude Louissaint!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Claude Louissaint kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Claude Louissaint en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Claude Louissaint via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Claude Louissaint of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Claude Louissaint?

Kunst kopen van Jean Claude Louissaint begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Claude Louissaint, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Claude Louissaint. Om meer kans te maken om de Jean Claude Louissaint te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Claude Louissaint! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.