• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jean Melchior Faddegon (1871-1941)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jean Melchior Faddegon

Jean Melchior Faddegon (1871-1941)

Kunstenaar

Jean Melchior FADDEGON (Amsterdam 1871 - Frankrijk 1941)

Opleiding

Rijksakademie van beeldende kunsten (Amsterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jean Melchior Faddegon - herdenking 300e geboortedag Rembrandt van Rijn kopen? Bied vanaf 175!
Jean Melchior Faddegon - herdenking 300e geboortedag Rembrandt van Rijn

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd16-02-2022 om 21:51

Jaartal1906
TechniekPenning
Afmetingen6.0 cm x 6.0 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Jean Melchior Faddegon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Melchior Faddegon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Melchior Faddegon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Melchior Faddegon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Melchior Faddegon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Melchior Faddegon!

Volg het aanbod kunst van Jean Melchior Faddegon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Melchior Faddegon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Melchior Faddegon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Melchior Faddegon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Melchior Faddegon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Melchior Faddegon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Melchior Faddegon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Melchior Faddegon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Melchior Faddegon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Melchior Faddegon?

Kunst kopen van Jean Melchior Faddegon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Melchior Faddegon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Melchior Faddegon. Om meer kans te maken om de Jean Melchior Faddegon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Melchior Faddegon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.