Jean Olf (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Olf
Jean Olf (1945)

Jean Olf (1945)

Kunstenaar

Jean OLF (1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Links
Favoriet
filters
Jean Olf - zeefdruk: Final Stroke kopen? Bied vanaf 29!
Jean Olf (1945) zeefdruk: Final Stroke
TechniekZeefdruk
Afmetingen78.5 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 29
Bied mee Bied mee
Jean Olf - zeefdruk: watching the match kopen? Bied vanaf 49!
Jean Olf (1945) zeefdruk: watching the match
TechniekZeefdruk
Afmetingen78.5 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jean Olf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Olf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Olf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Olf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Olf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Olf!

Volg het aanbod kunst van Jean Olf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Olf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Olf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Olf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Olf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Olf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Olf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Olf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Olf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Olf?

Kunst kopen van Jean Olf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Olf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Olf. Om meer kans te maken om de Jean Olf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Olf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.