Jean van Wijk (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean van Wijk
Jean van Wijk (1953)

Jean van Wijk (1953)

Kunstenaar

Jean van WIJK (Elsene 1953)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean van Wijk - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Jean van Wijk - zonder titelSchilderij
Geplaatst doorBayard
Eindtijd 04-02-2023 om 22:14
Jaartal1981
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen103 cm x 74 cm (h x b)
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Jean van Wijk - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Jean van Wijk - zonder titelSchilderij
Geplaatst doorBayard
Eindtijd 04-02-2023 om 22:16
Jaartal1981
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen103 cm x 74 cm (h x b)
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jean van Wijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean van Wijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean van Wijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean van Wijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean van Wijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean van Wijk!

Volg het aanbod kunst van Jean van Wijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean van Wijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean van Wijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean van Wijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean van Wijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean van Wijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean van Wijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean van Wijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean van Wijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean van Wijk?

Kunst kopen van Jean van Wijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean van Wijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean van Wijk. Om meer kans te maken om de Jean van Wijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean van Wijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.