Jean Veber (1864-1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Veber
Jean Veber (1864-1928)

Jean Veber (1864-1928)

Kunstenaar

Jean VEBER (Parijs 1864 - 1928)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jean Veber - Frankrijk omstreeks 1900 Pastel - naakte jongen/studie van paard - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!
Jean Veber - Frankrijk omstreeks 1900 Pastel - naakte jongen/studie van paard - gesigneerdTekening / Aquarel
Geplaatst doorartpointamsterdam
Eindtijd 25-09-2022 om 21:42
Jaartal1905
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen37 cm x 12 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jean Veber

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Veber? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Veber. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Veber en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Veber te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Veber!

Volg het aanbod kunst van Jean Veber te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Veber te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Veber instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Veber kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Veber!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Veber kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Veber en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Veber via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Veber of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Veber?

Kunst kopen van Jean Veber begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Veber, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Veber. Om meer kans te maken om de Jean Veber te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Veber! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.