Jef Codron (1882-1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jef Codron
Jef Codron (1882-1942)

Jef Codron (1882-1942)

Kunstenaar

Jef CORDON (Brussel 1882 - 1942) schilder, etser, lithograaf leerling van ; Richir, Herman Stallaert, Joseph Verheyden, Isidoor Opleiding ; Acad_mie des Beaux-Arts (Brussel) Bron ; rkd , piron

Aangeboden items
0
Verkochte items
14
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jef Codron (1882-1942) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 14 items van Jef Codron (1882-1942) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jef Codron

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jef Codron? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jef Codron. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jef Codron en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jef Codron te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jef Codron!

Volg het aanbod kunst van Jef Codron te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jef Codron te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jef Codron instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jef Codron kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jef Codron!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jef Codron kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jef Codron en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jef Codron via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jef Codron of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jef Codron?

Kunst kopen van Jef Codron begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jef Codron, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jef Codron. Om meer kans te maken om de Jef Codron te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jef Codron! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.