Jef Lambeaux (1852-1908)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jef Lambeaux
Jef Lambeaux (1852-1908)

Jef Lambeaux (1852-1908)

Kunstenaar

Jef Lambeaux (Antwerpen, 14 januari 1852 - Brussel, 5 juni 1908) was een Belgisch beeldhouwer.Lambeaux studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Hij was lid van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten.bron ; rkd , time becker , piron, wikipedia

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jef Lambeaux - De kus kopen? Bied vanaf 2000!
Jef Lambeaux - De kusBeeld / Object
Geplaatst doorJordyDeSmet
Eindtijd 26-01-2023 om 21:57
Jaartal1881
TechniekBrons
Afmetingen56.5 cm x 58 cm x 26.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Jef Lambeaux

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jef Lambeaux? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jef Lambeaux. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jef Lambeaux en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jef Lambeaux te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jef Lambeaux!

Volg het aanbod kunst van Jef Lambeaux te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jef Lambeaux te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jef Lambeaux instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jef Lambeaux kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jef Lambeaux!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jef Lambeaux kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jef Lambeaux en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jef Lambeaux via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jef Lambeaux of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jef Lambeaux?

Kunst kopen van Jef Lambeaux begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jef Lambeaux, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jef Lambeaux. Om meer kans te maken om de Jef Lambeaux te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jef Lambeaux! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.