• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jennifer Dickson (1936)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jennifer Dickson

Jennifer Dickson (1936)

Kunstenaar

Jennifer DICKSON (Piet Retief (Mpumalanga) 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Zuid-Afrikaans
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jennifer Dickson - Murmors kopen? Bied vanaf 200!
Jennifer Dickson - Murmors

Grafiek na 1900

Geplaatst doordedelft

Eindtijd04-04-2022 om 21:00

Jaartal1975
TechniekEts
Afmetingen30 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jennifer Dickson

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jennifer Dickson? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jennifer Dickson. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jennifer Dickson en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jennifer Dickson te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jennifer Dickson!

Volg het aanbod kunst van Jennifer Dickson te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jennifer Dickson te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jennifer Dickson instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jennifer Dickson kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jennifer Dickson!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jennifer Dickson kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jennifer Dickson en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jennifer Dickson via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jennifer Dickson of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jennifer Dickson?

Kunst kopen van Jennifer Dickson begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jennifer Dickson, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jennifer Dickson. Om meer kans te maken om de Jennifer Dickson te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jennifer Dickson! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.