Job Frese (1914-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Job Frese
Job Frese (1914-1986)

Job Frese (1914-1986)

Kunstenaar

J.H. Frese (1914-1986) Onderwijs gehad aan de Rijksacademie te AmsterdamVermeld in Jacobs

Aangeboden items
1
Verkochte items
62
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Job Frese - Havengezicht kopen? Bied vanaf 75!
Job Frese (1914-1986) Nederlands Havengezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen34 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Job Frese

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Job Frese? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Job Frese. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Job Frese en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Job Frese te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Job Frese!

Volg het aanbod kunst van Job Frese te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Job Frese te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Job Frese instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Job Frese kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Job Frese!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Job Frese kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Job Frese en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Job Frese via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Job Frese of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Job Frese?

Kunst kopen van Job Frese begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Job Frese, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Job Frese. Om meer kans te maken om de Job Frese te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Job Frese! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.