Joep Coppens (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joep Coppens
Joep Coppens (1940)

Joep Coppens (1940)

Kunstenaar

Joep COPPENS (Eindhoven 1940)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Joep Coppens - Met elkaar kopen? Bied vanaf 129!
Joep Coppens (1940) Nederlands Met elkaar
TechniekBrons
Afmetingen22 cm x 7.5 cm x 7.5 cm (h x b x d)
Gewicht770 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 129
Bied mee Bied mee
FA. (6)

Kunst kopen van Joep Coppens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joep Coppens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joep Coppens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joep Coppens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joep Coppens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joep Coppens!

Volg het aanbod kunst van Joep Coppens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joep Coppens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joep Coppens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joep Coppens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joep Coppens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joep Coppens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joep Coppens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joep Coppens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joep Coppens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joep Coppens?

Kunst kopen van Joep Coppens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joep Coppens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joep Coppens. Om meer kans te maken om de Joep Coppens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joep Coppens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.