Joep de Bekker (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joep de Bekker
Joep de Bekker (1935)

Joep de Bekker (1935)

Kunstenaar

Josephus Johannes Maria (Joep) de BEKKER (Tilburg 1935)

Illustrator, schilder, beeldhouwer. Joep de Bekker behoort bepaald niet tot het type schilders dat regelmatig spreekt van grootse ontdekkingen, of van successen die hij in de schilderkunst heeft geboekt. Integendeel. Je kunt hem in de schaduw stellen van uiteenlopende zwoegers als Bonnard, Benner, Giacometti, Morandi, Rothko en dichter bij huis, Jaap Hillenius. Schilders die het onderzoeken van de schilderkunst boven het bereiken van een eindresultaat plaatsen. Schilders die alles van zichzelf eisen en geven, een proces dat niet ophoudt op het moment dat ze de kwasten neerleggen. Schilderen is meer denken dan verf opbrengen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Joep de Bekker - Naakt kopen? Bied vanaf 70!
Joep de Bekker - NaaktSchilderij
Geplaatst doorpelgrompieper2023
Eindtijd 14-03-2023 om 22:06
Jaartal1995
TechniekGouache
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Joep de Bekker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joep de Bekker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joep de Bekker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joep de Bekker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joep de Bekker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joep de Bekker!

Volg het aanbod kunst van Joep de Bekker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joep de Bekker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joep de Bekker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joep de Bekker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joep de Bekker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joep de Bekker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joep de Bekker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joep de Bekker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joep de Bekker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joep de Bekker?

Kunst kopen van Joep de Bekker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joep de Bekker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joep de Bekker. Om meer kans te maken om de Joep de Bekker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joep de Bekker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.