Johan Tahon (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Tahon
Johan Tahon (1965)

Johan Tahon (1965)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Johan TAHON

Aangeboden items
3
Verkochte items
10
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Johan Tahon - Mohawk kopen? Bied vanaf 500!
Johan Tahon (1965) Belgisch Mohawk
TechniekEts
Afmetingen107 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Johan Tahon - Utica (Ets) kopen? Bied vanaf 500!
Johan Tahon (1965) Belgisch Utica (Ets)
TechniekEts
Afmetingen76 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
Johan Tahon - Onbekend kopen? Bied vanaf 1200!
Johan Tahon (1965) Belgisch Onbekend
TechniekKlei
Afmetingen23 x 13 x 7 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 1.200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johan Tahon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Tahon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Tahon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Tahon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Tahon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Tahon!

Volg het aanbod kunst van Johan Tahon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Tahon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Tahon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Tahon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Tahon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Tahon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Tahon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Tahon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Tahon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Tahon?

Kunst kopen van Johan Tahon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Tahon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Tahon. Om meer kans te maken om de Johan Tahon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Tahon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.