Johan Timmers (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johan Timmers
Johan Timmers (1954)

Johan Timmers (1954)

Kunstenaar

Johan TIMMERS (1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Johan Timmers - gemengde techniek in een fraaie lijst kopen? Bied vanaf 50!
Johan Timmers - gemengde techniek in een fraaie lijstSchilderij
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 20-02-2023 om 19:30
Periode2000 t/m Heden
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen34 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Johan Timmers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johan Timmers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johan Timmers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johan Timmers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johan Timmers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johan Timmers!

Volg het aanbod kunst van Johan Timmers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johan Timmers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johan Timmers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johan Timmers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johan Timmers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johan Timmers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johan Timmers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johan Timmers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johan Timmers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johan Timmers?

Kunst kopen van Johan Timmers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johan Timmers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johan Timmers. Om meer kans te maken om de Johan Timmers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johan Timmers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.