Johannes Christoffel van Reekum (1877-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Christoffel van Reekum
Johannes Christoffel van Reekum (1877-1943)

Johannes Christoffel van Reekum (1877-1943)

Kunstenaar

Johannes Christoffel van REEKUM (Rotterdam 1877 - Den Haag 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Johannes Christoffel van Reekum - Een dagje aan het strand - Gemengde techniek kopen? Bied vanaf 50!
Johannes Christoffel van Reekum - Een dagje aan het strand - Gemengde techniekSchilderij
Geplaatst doorlenteman
Eindtijd 29-01-2023 om 20:39
Periode1900 t/m 1944
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen39 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Johannes Christoffel van Reekum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Christoffel van Reekum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Christoffel van Reekum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Christoffel van Reekum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Christoffel van Reekum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Christoffel van Reekum!

Volg het aanbod kunst van Johannes Christoffel van Reekum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Christoffel van Reekum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Christoffel van Reekum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Christoffel van Reekum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Christoffel van Reekum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Christoffel van Reekum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Christoffel van Reekum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Christoffel van Reekum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Christoffel van Reekum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Christoffel van Reekum?

Kunst kopen van Johannes Christoffel van Reekum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Christoffel van Reekum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Christoffel van Reekum. Om meer kans te maken om de Johannes Christoffel van Reekum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Christoffel van Reekum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.