Johannes Gerardus Both (1909-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Gerardus Both
Johannes Gerardus Both (1909-1996)

Johannes Gerardus Both (1909-1996)

Kunstenaar

Johannes Gerardus BOTH (Rotterdam 1909 - 1996)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Johannes Gerardus Both - italiaans landschap met reizigers kopen? Bied vanaf 40!
Johannes Gerardus Both (1909-1996) Nederlands italiaans landschap met reizigers
TechniekEts
Afmetingen20 cm x 27.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Johannes Gerardus Both

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Gerardus Both? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Gerardus Both. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Gerardus Both en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Gerardus Both te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Gerardus Both!

Volg het aanbod kunst van Johannes Gerardus Both te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Gerardus Both te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Gerardus Both instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Gerardus Both kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Gerardus Both!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Gerardus Both kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Gerardus Both en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Gerardus Both via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Gerardus Both of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Gerardus Both?

Kunst kopen van Johannes Gerardus Both begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Gerardus Both, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Gerardus Both. Om meer kans te maken om de Johannes Gerardus Both te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Gerardus Both! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.