Johannes Vennekamp (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Vennekamp
Johannes Vennekamp (1935)

Johannes Vennekamp (1935)

Kunstenaar

Johannes VENNEKAMP (1935 Istanbul)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Johannes Vennekamp - NAPOLEON / KLEURETS / 73x53cm / SIG / 1972 / KUNSTMAP kopen? Bied vanaf 85!
Johannes Vennekamp - NAPOLEON / KLEURETS / 73x53cm / SIG / 1972 / KUNSTMAPGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 02-04-2023 om 22:45
Jaartal1972
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen73 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Johannes Vennekamp - NAPOLEON / KLEURETS / 73x53cm / SIG / 1972 / KUNSTMAP kopen? Bied vanaf 95!
Johannes Vennekamp - NAPOLEON / KLEURETS / 73x53cm / SIG / 1972 / KUNSTMAPGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 02-04-2023 om 22:52
Jaartal1972
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen73 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Johannes Vennekamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Vennekamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Vennekamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Vennekamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Vennekamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Vennekamp!

Volg het aanbod kunst van Johannes Vennekamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Vennekamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Vennekamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Vennekamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Vennekamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Vennekamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Vennekamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Vennekamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Vennekamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Vennekamp?

Kunst kopen van Johannes Vennekamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Vennekamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Vennekamp. Om meer kans te maken om de Johannes Vennekamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Vennekamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.