John Curtis (1791-1862)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. John Curtis
John Curtis (1791-1862)

John Curtis (1791-1862)

Kunstenaar

John CURTIS (Norwich 1791 - Londen 1862)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. 
filters
John Curtis - "Yellow-margined Sawfly" kopen? Bied vanaf 50!
John Curtis (1791-1862) Engels "Yellow-margined Sawfly"
TechniekEts
Afmetingen20 cm x 11.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van John Curtis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van John Curtis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van John Curtis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van John Curtis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van John Curtis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen John Curtis!

Volg het aanbod kunst van John Curtis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van John Curtis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u John Curtis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe John Curtis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van John Curtis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van John Curtis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van John Curtis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van John Curtis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van John Curtis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van John Curtis?

Kunst kopen van John Curtis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van John Curtis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van John Curtis. Om meer kans te maken om de John Curtis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van John Curtis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.