Jone Hopper (1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jone Hopper
Jone Hopper (1977)

Jone Hopper (1977)

Kunstenaar

JONE HOPPER, geboren in 1977, is een snel opkomende Franse kunstenaar met een geheel eigen stijl. In zijn werk laat hij ons met heel andere ogen naar de werkelijkheid, en naar onszelf en ons lichaam, kijken.

Eind jaren tachtig leerde hij de kneepjes van het (kunst)vak via de toen opkomende graffiti en streetart beweging. Bekend om zijn spraypainted figuren en tags op muren, creëerde hij het TBS-collectief (The Brutal Style) samen met Skepa en andere streetartists.

Er is weinig bekend over deze kunstenaar, aangezien hij trouw blijft aan de streetart-spirit en anoniem wil blijven, in de overtuiging dat het het kunstwerk is dat voorop moet staan, niet de kunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jone Hopper - Ménine à cheval kopen? Bied vanaf 499!
Jone Hopper - Ménine à chevalSchilderij
Geplaatst doorZijlda
Eindtijd 08-11-2022 om 21:36
Jaartal2022
TechniekAcryl
Afmetingen85 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jone Hopper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jone Hopper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jone Hopper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jone Hopper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jone Hopper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jone Hopper!

Volg het aanbod kunst van Jone Hopper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jone Hopper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jone Hopper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jone Hopper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jone Hopper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jone Hopper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jone Hopper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jone Hopper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jone Hopper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jone Hopper?

Kunst kopen van Jone Hopper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jone Hopper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jone Hopper. Om meer kans te maken om de Jone Hopper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jone Hopper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.