Joop Stigter (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Stigter
Joop Stigter (1937)

Joop Stigter (1937)

Kunstenaar

Joop STIGTER (Vlaardingen 1937)

Joop Stigter is een Nederlands graficus, schilder en etser.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Joop Stigter - Het voorteken kopen? Bied vanaf 45!
Joop Stigter - Het voortekenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMonaken
Eindtijd 18-03-2023 om 21:09
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen53 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Joop Stigter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Stigter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Stigter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Stigter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Stigter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Stigter!

Volg het aanbod kunst van Joop Stigter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Stigter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Stigter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Stigter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Stigter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Stigter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Stigter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Stigter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Stigter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Stigter?

Kunst kopen van Joop Stigter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Stigter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Stigter. Om meer kans te maken om de Joop Stigter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Stigter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.