Joop Stoop (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Stoop
Joop Stoop (1955)

Joop Stoop (1955)

Kunstenaar

Joop STOOP (Santpoort 1955)

Opleiding: 

Art fellow Canterbury (Nieuw Zeeland, 1990)

Koninklijke academie (Den Haag, 1995)

Art Daliles Vilnius (Litouwen, 1998) 

Masterclass/Hogeschool voor de kunsten, diploma autonoom schilderen en vormgeving (Utrecht, 1999). 


Gastdocentschappen heeft hij vervuld aan de Rietveld Academie, het Sandberg Instituut, de Hogeschool voor de kunsten (Utrecht) en Academie St. Joost (Breda).

Aangeboden items
2
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Joop Stoop - Gemengde techniek op paneel, HO HO (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 350!
Joop Stoop - Gemengde techniek op paneel, HO HO (Zeer groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 27-03-2023 om 21:28
Jaartal2020
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen190 cm x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Joop Stoop

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Stoop? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Stoop. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Stoop en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Stoop te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Stoop!

Volg het aanbod kunst van Joop Stoop te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Stoop te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Stoop instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Stoop kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Stoop!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Stoop kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Stoop en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Stoop via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Stoop of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Stoop?

Kunst kopen van Joop Stoop begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Stoop, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Stoop. Om meer kans te maken om de Joop Stoop te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Stoop! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.