• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Joop Wijnbergen (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joop Wijnbergen
Joop Wijnbergen (1937)

Joop Wijnbergen (1937)

Kunstenaar

Joop-Marinus (Marinus) Wijnbergen (Gorssel, Lochem 1937). Signeerde zowel als Marinus Wijnbergen als Joop Wijnbergen, of gewoon Joop.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Joop Wijnbergen (1937) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Joop Wijnbergen (1937) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Joop Wijnbergen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joop Wijnbergen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joop Wijnbergen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joop Wijnbergen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joop Wijnbergen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joop Wijnbergen!

Volg het aanbod kunst van Joop Wijnbergen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joop Wijnbergen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joop Wijnbergen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joop Wijnbergen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joop Wijnbergen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joop Wijnbergen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joop Wijnbergen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joop Wijnbergen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joop Wijnbergen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joop Wijnbergen?

Kunst kopen van Joop Wijnbergen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joop Wijnbergen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joop Wijnbergen. Om meer kans te maken om de Joop Wijnbergen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joop Wijnbergen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.