• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Joost Erftemeijer (1955)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Joost Erftemeijer

Joost Erftemeijer (1955)

Kunstenaar, Designer

Joost ERFTEMEIJER (1955)

Autodidact, ontwerper en schilder.

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Joost Erftemeijer - Landschap kopen? Bied vanaf 125!
Joost Erftemeijer - Landschap

Schilderij

Geplaatst doorargeon

Eindtijd29-05-2022 om 19:29

Jaartal2022
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Joost Erftemeijer - Landschap kopen? Bied vanaf 125!
Joost Erftemeijer - Landschap

Schilderij

Geplaatst doorargeon

Eindtijd31-05-2022 om 22:57

Jaartal2022
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Joost Erftemeijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joost Erftemeijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joost Erftemeijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joost Erftemeijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joost Erftemeijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joost Erftemeijer!

Volg het aanbod kunst van Joost Erftemeijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joost Erftemeijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joost Erftemeijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joost Erftemeijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joost Erftemeijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joost Erftemeijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joost Erftemeijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joost Erftemeijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joost Erftemeijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joost Erftemeijer?

Kunst kopen van Joost Erftemeijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joost Erftemeijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joost Erftemeijer. Om meer kans te maken om de Joost Erftemeijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joost Erftemeijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.