• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jord van Calker (1919-1987)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jord van Calker

Jord van Calker (1919-1987)

Kunstenaar

Jordanus Franciscus Hubertus van CALKER Kwalificaties: aquarellist, schilder, tekenaar.Geboren te Hilversum op 1919-07-05Overleden te Hilversum op 1987-11-25Scharten 1996Plaats van werkzaamheid: HilversumKwalificaties: aquarellist, schilder, tekenaarMateriaal/techniek olieverfMateriaal/techniek aquarelverfOnderwerpen: landschap (als genre)Onderwerpen dorpsgezichtenOnderwerpen stadsgezichtOnderwerpen bloemOnderwerpen bloemstillevenOnderwerpen stillevenLid van vereniging Vereeniging Sint Lucas (Amsterdam)Lid van vereniging Gooische SchildersverenigingLid van vereniging Vereniging van Beeldende Kunstenaars (Hilversum)Biografische gegevensWerkzame periode 1939 - 1987ca. 1939-1987Werkzaam in Hilversum 1987volgens adresgegevens RKDRelaties met andere kunstenaarsLeerling van Ritsema, Jacob Versteeg, Leonard PieterOnderwerpen landschap (als genre), dorpsgezichten, stadsgezicht, bloem, bloemstilleven, stillevenwerkt in impressionistische stijl (Scheen 1969-1970)Materiaal/techniek olieverf, aquarelverfLid van Vereeniging Sint Lucas (Amsterdam)Gooische SchildersverenigingVereniging van Beeldende Kunstenaars (Hilversum)LiteratuurDocumentatie RKDPermalinkhttp://explore.rkd.nl/explore/artists/14794

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jord van Calker (1919-1987) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jord van Calker (1919-1987) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jord van Calker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jord van Calker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jord van Calker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jord van Calker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jord van Calker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jord van Calker!

Volg het aanbod kunst van Jord van Calker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jord van Calker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jord van Calker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jord van Calker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jord van Calker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jord van Calker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jord van Calker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jord van Calker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jord van Calker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jord van Calker?

Kunst kopen van Jord van Calker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jord van Calker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jord van Calker. Om meer kans te maken om de Jord van Calker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jord van Calker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.