Jos Bolle (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos Bolle
Jos Bolle (1942)

Jos Bolle (1942)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Jos BOLLE (Schendelbeke  1942)


Opleiding schilderkunst aan het Hoger St- Lucasinstituut te Schaarbeek van 1958 tot 1964.
Leraar kunst aan het secundair St- Lucasinstituut en aan de academie te Anderlecht van 1971 tot 2002. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jos Bolle - De Gevogelde Kooi kopen? Bied vanaf 125!
Jos Bolle - De Gevogelde KooiGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPavoantje
Eindtijd 13-12-2022 om 19:00
Jaartal1976
TechniekEts
Afmetingen95 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jos Bolle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos Bolle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos Bolle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos Bolle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos Bolle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos Bolle!

Volg het aanbod kunst van Jos Bolle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos Bolle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos Bolle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos Bolle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos Bolle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos Bolle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos Bolle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos Bolle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos Bolle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos Bolle?

Kunst kopen van Jos Bolle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos Bolle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos Bolle. Om meer kans te maken om de Jos Bolle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos Bolle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.