Jos Hermans (1930-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jos Hermans
Jos Hermans (1930-2017)

Jos Hermans (1930-2017)

Kunstenaar, Designer

Jos HERMANS (Nuth 1930 - Nuth 2017)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Jos Hermans - Zeefdruk - 1992 kopen? Bied vanaf 59!
Jos Hermans - Zeefdruk - 1992Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 07-04-2023 om 20:33
Jaartal1992
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jos Hermans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jos Hermans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jos Hermans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jos Hermans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jos Hermans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jos Hermans!

Volg het aanbod kunst van Jos Hermans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jos Hermans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jos Hermans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jos Hermans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jos Hermans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jos Hermans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jos Hermans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jos Hermans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jos Hermans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jos Hermans?

Kunst kopen van Jos Hermans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jos Hermans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jos Hermans. Om meer kans te maken om de Jos Hermans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jos Hermans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.