Josef Linschinger (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Josef Linschinger
Josef Linschinger (1945)

Josef Linschinger (1945)

Kunstenaar

Josef LINSCHINGER (1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Josef Linschinger - Der kategorische Imperativ von Immanuel Kant in Aztec-Code, zeefdruk kopen? Bied vanaf 35!
Josef Linschinger - Der kategorische Imperativ von Immanuel Kant in Aztec-Code, zeefdrukGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 30-01-2023 om 21:03
Jaartal2011
TechniekZeefdruk
Afmetingen21 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Josef Linschinger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Josef Linschinger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Josef Linschinger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Josef Linschinger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Josef Linschinger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Josef Linschinger!

Volg het aanbod kunst van Josef Linschinger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Josef Linschinger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Josef Linschinger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Josef Linschinger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Josef Linschinger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Josef Linschinger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Josef Linschinger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Josef Linschinger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Josef Linschinger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Josef Linschinger?

Kunst kopen van Josef Linschinger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Josef Linschinger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Josef Linschinger. Om meer kans te maken om de Josef Linschinger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Josef Linschinger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.