Joseph Beuys (1921-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joseph Beuys
Joseph Beuys (1921-1986)

Joseph Beuys (1921-1986)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Joseph BEUYS (Krefeld 1921 - Düsseldorf 1986)

Joseph Beuys was een zeer belangrijke Duitse kunstenaar. Hij stond bekend als een van de meest invloedrijke Duitse kunstenaars voor de tweede helft van de 20e eeuw. Hij had een roerend verleden achter zich. In 1936 werd hij namelijk lid van de Hitlerjugend, waar hij ook eens cello speelde in een orkest van de Hitlerjugend. Nadat hij aan de kunstacademie in Düsseldorf studeerde, studeerde hij af als Meisterschüler van Ewald Mataré. Het werk van Joseph Beuys was meestal op zo'n manier gemaakt, dat het bij het publiek sterke discussies en meningen opwekt.

Viltpak uit 1970 is een belangrijk en bekend werk van Joseph Beuys. Op de kunstacademie van Düsseldorf was hij tevens docent, met een belangrijke invloed op zijn leerlingen.

Exposities en prijzen:

Prijzen: 1986: Wilhelm-Lehmbruck-Preis, Duisburg 1984: Ereburger van Bolognano

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
4
Verkochte items
345
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Joseph Beuys - Goldkuchen kopen? Bied vanaf 180!
Joseph Beuys (1921-1986) Duits Goldkuchen
TechniekOffset
Afmetingen84 cm x 59.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee
Joseph Beuys - Een Gesprek, met granolitho - en 5 andere boeken kopen? Bied vanaf 75!
Joseph Beuys (1921-1986) Duits Een Gesprek, met granolitho - en 5 andere boeken
TechniekHardcover
Afmetingen30 cm x 21 cm (h x b)
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Joseph Beuys - Filzpostkarte - Multiple kopen? Bied vanaf 75!
Joseph Beuys (1921-1986) Duits Filzpostkarte - Multiple
TechniekOffset
Afmetingen10 cm x 14.7 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Joseph Beuys - Gesigneerde Art Card “La rivoluzione siamo noi” 1972 plus 2x Art book kopen? Bied vanaf 189!
Joseph Beuys (1921-1986) Duits Gesigneerde Art Card “La rivoluzione siamo noi” 1972 plus 2x Art book
TechniekOffset
Afmetingen44 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 189
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joseph Beuys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Beuys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Beuys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Beuys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Beuys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Beuys!

Volg het aanbod kunst van Joseph Beuys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Beuys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Beuys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Beuys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Beuys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Beuys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Beuys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Beuys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Beuys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Beuys?

Kunst kopen van Joseph Beuys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Beuys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Beuys. Om meer kans te maken om de Joseph Beuys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Beuys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.