Joseph Bruyn (1950-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joseph Bruyn
Joseph Bruyn (1950-2005)

Joseph Bruyn (1950-2005)

Kunstenaar

Joseph BRUYN (Monrovia 1950- 2005 Maarn)

Schilder en Tekenaar

Aangeboden items
1
Verkochte items
155
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
Joseph Bruyn - Air brush. ALIEN INSEKT kopen? Bied vanaf 30!
Joseph Bruyn (1950-2005) Nederlands Air brush. ALIEN INSEKT
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 66.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Joseph Bruyn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Bruyn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Bruyn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Bruyn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Bruyn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Bruyn!

Volg het aanbod kunst van Joseph Bruyn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Bruyn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Bruyn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Bruyn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Bruyn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Bruyn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Bruyn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Bruyn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Bruyn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Bruyn?

Kunst kopen van Joseph Bruyn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Bruyn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Bruyn. Om meer kans te maken om de Joseph Bruyn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Bruyn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.