Joyce Ennik (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joyce Ennik
Joyce Ennik (1948)

Joyce Ennik (1948)

Kunstenaar

Joyce ENNIK (Hoogeveen 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Joyce Ennik - Is mij Onbekend kopen? Bied vanaf 100!
Joyce Ennik (1948) Nederlands Is mij Onbekend
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstGlasschade
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Joyce Ennik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joyce Ennik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joyce Ennik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joyce Ennik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joyce Ennik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joyce Ennik!

Volg het aanbod kunst van Joyce Ennik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joyce Ennik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joyce Ennik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joyce Ennik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joyce Ennik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joyce Ennik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joyce Ennik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joyce Ennik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joyce Ennik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joyce Ennik?

Kunst kopen van Joyce Ennik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joyce Ennik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joyce Ennik. Om meer kans te maken om de Joyce Ennik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joyce Ennik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.