Jules De Bruycker (1870-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jules De Bruycker
Jules De Bruycker (1870-1945)

Jules De Bruycker (1870-1945)

Kunstenaar

Jules DE BRUYCKER (Gent 1870 - Gent 1945)

Aangeboden items
0
Verkochte items
12
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jules De Bruycker (1870-1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 12 items van Jules De Bruycker (1870-1945) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 27 mensen die Jules De Bruycker (1870-1945) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jules De Bruycker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jules De Bruycker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jules De Bruycker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jules De Bruycker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jules De Bruycker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jules De Bruycker!

Volg het aanbod kunst van Jules De Bruycker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jules De Bruycker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jules De Bruycker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jules De Bruycker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jules De Bruycker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jules De Bruycker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jules De Bruycker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jules De Bruycker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jules De Bruycker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jules De Bruycker?

Kunst kopen van Jules De Bruycker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jules De Bruycker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jules De Bruycker. Om meer kans te maken om de Jules De Bruycker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jules De Bruycker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.