• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Juul Kortekaas (1950)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Juul Kortekaas

Juul Kortekaas (1950)

Kunstenaar

Geboren in Beuningen in 1950, later werkzaam in Middelburg

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Juul Kortekaas - Groeivormen kopen? Bied vanaf 25!
Juul Kortekaas - Groeivormen

Grafiek na 1900

Geplaatst doorLaVida

Eindtijd24-03-2022 om 21:52

Jaartal1980
TechniekLitho
Afmetingen66 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Juul Kortekaas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Juul Kortekaas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Juul Kortekaas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Juul Kortekaas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Juul Kortekaas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Juul Kortekaas!

Volg het aanbod kunst van Juul Kortekaas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Juul Kortekaas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Juul Kortekaas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Juul Kortekaas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Juul Kortekaas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Juul Kortekaas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Juul Kortekaas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Juul Kortekaas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Juul Kortekaas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Juul Kortekaas?

Kunst kopen van Juul Kortekaas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Juul Kortekaas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Juul Kortekaas. Om meer kans te maken om de Juul Kortekaas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Juul Kortekaas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.