Juul Neumann (1919-1997)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Juul Neumann
Juul Neumann (1919-1997)

Juul Neumann (1919-1997)

Kunstenaar

Juul NEUMANN (Amsterdam 1919 - Amsterdam 1997)

AQUARELLIST EN SCHILDER

Opleiding: Juul Neumann, ging na zijn opleiding aan het Hervormd Lyceum in Amsterdam in de leer bij Ger Gerrits. Deze gaf hem les in de schilderkunst en grafische technieken. Neumannn werd vooral bekend met zijn geometrische en abstracte werken. Hij werkte veel met heldere kleuren en wilde het karakter van de tweedimensionaliteit van het schilderij behouden.

Juul Neumann was een actief lid bij verschillende kunstenaarsgroepen van na de Tweede Wereldoorlog, zoals Vrij Beelden, Creatie en Liga nieuwe beelden.

Aangeboden items
2
Verkochte items
90
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Juul Neumann - Collage in olieverf kopen? Bied vanaf 750!
Juul Neumann - Collage in olieverfSchilderij

Geplaatst doorMargie

Eindtijd 17-10-2022 om 20:56

Jaartal1981
TechniekCollage
Afmetingen23 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Juul Neumann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Juul Neumann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Juul Neumann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Juul Neumann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Juul Neumann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Juul Neumann!

Volg het aanbod kunst van Juul Neumann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Juul Neumann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Juul Neumann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Juul Neumann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Juul Neumann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Juul Neumann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Juul Neumann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Juul Neumann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Juul Neumann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Juul Neumann?

Kunst kopen van Juul Neumann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Juul Neumann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Juul Neumann. Om meer kans te maken om de Juul Neumann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Juul Neumann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.