• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
J.W. Victor Hollanders (1914-2003)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. J.W. Victor Hollanders

J.W. Victor Hollanders (1914-2003)

Kunstenaar

Limburgse/Utrechtse kunstenaar Joseph Willem Victor Hollanders, geboren 1914 te Roermond en overleden in 2003. Hij signeerde zijn schilderijen met het pseudoniem "J.W. VIctor"

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van J.W. Victor Hollanders (1914-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van J.W. Victor Hollanders (1914-2003) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van J.W. Victor Hollanders

Wilt u graag een kunstwerk kopen van J.W. Victor Hollanders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van J.W. Victor Hollanders. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van J.W. Victor Hollanders en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van J.W. Victor Hollanders te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen J.W. Victor Hollanders!

Volg het aanbod kunst van J.W. Victor Hollanders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van J.W. Victor Hollanders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u J.W. Victor Hollanders instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe J.W. Victor Hollanders kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van J.W. Victor Hollanders!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van J.W. Victor Hollanders kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van J.W. Victor Hollanders en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van J.W. Victor Hollanders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van J.W. Victor Hollanders of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van J.W. Victor Hollanders?

Kunst kopen van J.W. Victor Hollanders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van J.W. Victor Hollanders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van J.W. Victor Hollanders. Om meer kans te maken om de J.W. Victor Hollanders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van J.W. Victor Hollanders! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.