Karel Arkema (1901-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karel Arkema
Karel Arkema (1901-1965)

Karel Arkema (1901-1965)

Kunstenaar

Karel ARKEMA (Appingedam 1901 - Appingedam 1965)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
Karel Arkema - Groninger Ploeg -Houtskooltekening met de hand gesigneerd kopen? Bied vanaf 145!
Karel Arkema (1901-1965) Nederlands Groninger Ploeg -Houtskooltekening met de hand gesigneerd
TechniekHoutskool
Afmetingen31 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Karel Arkema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel Arkema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel Arkema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel Arkema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel Arkema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel Arkema!

Volg het aanbod kunst van Karel Arkema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel Arkema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel Arkema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel Arkema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel Arkema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel Arkema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel Arkema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel Arkema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel Arkema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel Arkema?

Kunst kopen van Karel Arkema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel Arkema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel Arkema. Om meer kans te maken om de Karel Arkema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel Arkema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.