Karin Lugtigheid (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karin Lugtigheid
Karin Lugtigheid (1955)

Karin Lugtigheid (1955)

Kunstenaar

Karin LUGTIGHEID (Oldebroek 1955)

Marty Karin Lugtigheid werd in 1955 te Oldenbroek (Gld.) geboren. Op zeventienjarige leeftijd ging zij naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Na deze opleiding voltooid te hebben deed zij een vervolgstudie aan de Rijksacademie in Amsterdam.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Karin Lugtigheid - Bij een schilderij kopen? Bied vanaf 499!
Karin Lugtigheid - Bij een schilderijSchilderij
Geplaatst doorChloe-herteleer
Eindtijd 20-03-2023 om 21:48
Jaartal1991
TechniekOlieverf
Afmetingen90.5 cm x 75.5 cm (h x b)
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Karin Lugtigheid

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karin Lugtigheid? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karin Lugtigheid. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karin Lugtigheid en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karin Lugtigheid te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karin Lugtigheid!

Volg het aanbod kunst van Karin Lugtigheid te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karin Lugtigheid te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karin Lugtigheid instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karin Lugtigheid kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karin Lugtigheid!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karin Lugtigheid kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karin Lugtigheid en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karin Lugtigheid via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karin Lugtigheid of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karin Lugtigheid?

Kunst kopen van Karin Lugtigheid begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karin Lugtigheid, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karin Lugtigheid. Om meer kans te maken om de Karin Lugtigheid te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karin Lugtigheid! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.