Karl Lagasse (1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karl Lagasse
Karl Lagasse (1981)

Karl Lagasse (1981)

Kunstenaar, Designer

Karl LAGASSE (1981)

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Karl Lagasse - One Dollar K/11 kopen? Bied vanaf 400!
Karl Lagasse (1981) Frans One Dollar K/11
TechniekComputerprint
Afmetingen44 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKunststof
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Karl Lagasse - One Dollar Red kopen? Bied vanaf 495!
Karl Lagasse (1981) Frans One Dollar Red
TechniekAluminium
Afmetingen16.5 cm x 39.5 cm x 0.2 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 495
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Karl Lagasse - Print plexi one dollar kopen? Bied vanaf 350!
Karl Lagasse (1981) Frans Print plexi one dollar
TechniekDigitale Print
Afmetingen44 cm x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Karl Lagasse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karl Lagasse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karl Lagasse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karl Lagasse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karl Lagasse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karl Lagasse!

Volg het aanbod kunst van Karl Lagasse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karl Lagasse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karl Lagasse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karl Lagasse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karl Lagasse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karl Lagasse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karl Lagasse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karl Lagasse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karl Lagasse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karl Lagasse?

Kunst kopen van Karl Lagasse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karl Lagasse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karl Lagasse. Om meer kans te maken om de Karl Lagasse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karl Lagasse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.