• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Katinka Krijgsman (1964)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Katinka Krijgsman

Katinka Krijgsman (1964)

Kunstenaar

Katinka KRIJGSMAN (Schagen 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Katinka Krijgsman - Een lopend vuurtje kopen? Bied vanaf 400!
Katinka Krijgsman - Een lopend vuurtje

Schilderij

Geplaatst doorAtelierLifre

Eindtijd01-02-2022 om 22:09

Jaartal2001
TechniekOlieverf
Afmetingen90 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Katinka Krijgsman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Katinka Krijgsman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Katinka Krijgsman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Katinka Krijgsman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Katinka Krijgsman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Katinka Krijgsman!

Volg het aanbod kunst van Katinka Krijgsman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Katinka Krijgsman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Katinka Krijgsman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Katinka Krijgsman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Katinka Krijgsman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Katinka Krijgsman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Katinka Krijgsman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Katinka Krijgsman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Katinka Krijgsman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Katinka Krijgsman?

Kunst kopen van Katinka Krijgsman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Katinka Krijgsman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Katinka Krijgsman. Om meer kans te maken om de Katinka Krijgsman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Katinka Krijgsman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.