• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
KAWS (1974)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. KAWS

KAWS (1974)

Kunstenaar

KAWS (Jersey City 1974)

Artiestennaam van Brian Donneley

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Amerikaans
Links
Favoriet
FA. (53 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
KAWS - Scott Campbell e.a. - KAWS x Incase x Arkitip magazine - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
KAWS - Scott Campbell e.a. - KAWS x Incase x Arkitip magazine - Ingelijst

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd23-05-2022 om 20:30

Jaartal2007
TechniekVaria
Afmetingen73 cm x 53 cm (h x b)
KAWS - x Burton Custom x 156 Snowboard Deck - All round Limited kopen? Bied vanaf 1!
KAWS - x Burton Custom x 156 Snowboard Deck - All round Limited

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd23-05-2022 om 22:48

Jaartal2006
TechniekVaria
Afmetingen156 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van KAWS

Wilt u graag een kunstwerk kopen van KAWS? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van KAWS. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van KAWS en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van KAWS te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen KAWS!

Volg het aanbod kunst van KAWS te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van KAWS te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u KAWS instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe KAWS kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van KAWS!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van KAWS kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van KAWS en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van KAWS via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van KAWS of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van KAWS?

Kunst kopen van KAWS begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van KAWS, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van KAWS. Om meer kans te maken om de KAWS te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van KAWS! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.