Kees Laan (1902-1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees Laan
Kees Laan (1902-1975)

Kees Laan (1902-1975)

Kunstenaar

Kees LAAN (Bloemendaal 1902 - Laren 1975)

Etser, aquarellist, schilder, graficus, tekenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Kees Laan - Pastel tekening Brugge 1930 kopen? Bied vanaf 45!
Kees Laan (1902-1975) Nederlands Pastel tekening Brugge 1930
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen63 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Kees Laan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees Laan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees Laan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees Laan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees Laan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees Laan!

Volg het aanbod kunst van Kees Laan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees Laan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees Laan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees Laan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees Laan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees Laan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees Laan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees Laan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees Laan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees Laan?

Kunst kopen van Kees Laan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees Laan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees Laan. Om meer kans te maken om de Kees Laan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees Laan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.