Kees Scherer (1920-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kees Scherer
Kees Scherer (1920-1993)

Kees Scherer (1920-1993)

Kunstenaar

Kees SCHERER (Amsterdam 1920 - 1993)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Kees Scherer - Jayne Mansfield betreed het voetbalstadion van Sparta te Rotterdam 1957 kopen? Bied vanaf 200!
Kees Scherer - Jayne Mansfield betreed het voetbalstadion van Sparta te Rotterdam 1957Fotografie
Geplaatst doorvintageprint
Eindtijd 05-10-2022 om 22:48
Jaartal1957
TechniekC-Print
Afmetingen50 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Kees Scherer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees Scherer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees Scherer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees Scherer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees Scherer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees Scherer!

Volg het aanbod kunst van Kees Scherer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees Scherer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees Scherer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees Scherer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees Scherer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees Scherer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees Scherer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees Scherer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees Scherer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees Scherer?

Kunst kopen van Kees Scherer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees Scherer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees Scherer. Om meer kans te maken om de Kees Scherer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees Scherer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.