Keiko Minami (1911-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Keiko Minami
Keiko Minami (1911-2004)

Keiko Minami (1911-2004)

Kunstenaar

Keiko MINAMI (Toyama 1911 - 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
filters
Keiko Minami - Ingelijste ets: Bloemverkoopster - 1959 kopen? Bied vanaf 149!
Keiko Minami (1911-2004) Japans Ingelijste ets: Bloemverkoopster - 1959
TechniekEts
Afmetingen40.5 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 149
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Keiko Minami

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Keiko Minami? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Keiko Minami. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Keiko Minami en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Keiko Minami te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Keiko Minami!

Volg het aanbod kunst van Keiko Minami te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Keiko Minami te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Keiko Minami instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Keiko Minami kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Keiko Minami!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Keiko Minami kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Keiko Minami en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Keiko Minami via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Keiko Minami of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Keiko Minami?

Kunst kopen van Keiko Minami begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Keiko Minami, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Keiko Minami. Om meer kans te maken om de Keiko Minami te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Keiko Minami! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.