• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Keramiekfabriek Velsen (1920-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Keramiekfabriek Velsen

Keramiekfabriek Velsen (1920-2002)

Fabrikant

Keramiekfabriek Velsen te Sassenheim werd in 1942 opgericht en kwam voort uit de voormalige Potterie Kennemerland in Velsen, opgericht in 1920.

Aangeboden items
0
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Keramiekfabriek Velsen (1920-2002) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 items van Keramiekfabriek Velsen (1920-2002) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design kopen van Keramiekfabriek Velsen

Wilt u graag design kopen van Keramiekfabriek Velsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Keramiekfabriek Velsen. Betaalbare en exclusieve design van Keramiekfabriek Velsen en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Keramiekfabriek Velsen te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Keramiekfabriek Velsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Keramiekfabriek Velsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Keramiekfabriek Velsen instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Keramiekfabriek Velsen design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Keramiekfabriek Velsen!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Keramiekfabriek Velsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Keramiekfabriek Velsen en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Keramiekfabriek Velsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Keramiekfabriek Velsen of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Keramiekfabriek Velsen?

Design kopen van Keramiekfabriek Velsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Keramiekfabriek Velsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Keramiekfabriek Velsen. Om meer kans te maken om het designobject van Keramiekfabriek Velsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Keramiekfabriek Velsen! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.