Kim en Joong (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kim en Joong
Kim en Joong (1940)

Kim en Joong (1940)

Kunstenaar

Kim EN JOONG (1940)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Zuid-Koreaans Zuid-Koreaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Kim en Joong - Imaginary World VII kopen? Bied vanaf 49!
Kim en Joong (1940) Zuid-Koreaans Imaginary World VII
TechniekLitho
Afmetingen75.8 cm x 51 cm (h x b)
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Kim en Joong - Imaginary World VII kopen? Bied vanaf 49!
Kim en Joong (1940) Zuid-Koreaans Imaginary World VII
TechniekLitho
Afmetingen76 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Kim en Joong

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kim en Joong? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kim en Joong. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kim en Joong en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kim en Joong te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kim en Joong!

Volg het aanbod kunst van Kim en Joong te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kim en Joong te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kim en Joong instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kim en Joong kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kim en Joong!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kim en Joong kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kim en Joong en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kim en Joong via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kim en Joong of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kim en Joong?

Kunst kopen van Kim en Joong begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kim en Joong, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kim en Joong. Om meer kans te maken om de Kim en Joong te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kim en Joong! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.