• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Kitty Dillen (1970)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Kitty Dillen

Kitty Dillen (1970)

Kunstenaar

Kitty DILLEN (1970)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Kitty Dillen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 199!
Kitty Dillen - Zonder titel

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd22-05-2022 om 15:06

Jaartal1997
TechniekOlieverf
Afmetingen74 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Kitty Dillen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kitty Dillen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kitty Dillen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kitty Dillen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kitty Dillen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kitty Dillen!

Volg het aanbod kunst van Kitty Dillen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kitty Dillen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kitty Dillen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kitty Dillen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kitty Dillen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kitty Dillen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kitty Dillen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kitty Dillen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kitty Dillen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kitty Dillen?

Kunst kopen van Kitty Dillen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kitty Dillen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kitty Dillen. Om meer kans te maken om de Kitty Dillen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kitty Dillen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.