Klaus Fussmann (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Klaus Fussmann
Klaus Fussmann (1938)

Klaus Fussmann (1938)

Kunstenaar

Klaus FUSSMANN (1938 Velbert)

Aangeboden items
2
Verkochte items
127
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Klaus Fussmann - Apfel- und Birnenblüten kopen? Bied vanaf 500!
Klaus Fussmann (1938) Duits Apfel- und Birnenblüten
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
FA. 
Klaus Fussmann - Chrysanthemen kopen? Bied vanaf 500!
Klaus Fussmann (1938) Duits Chrysanthemen
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Klaus Fussmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Klaus Fussmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Klaus Fussmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Klaus Fussmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Klaus Fussmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Klaus Fussmann!

Volg het aanbod kunst van Klaus Fussmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Klaus Fussmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Klaus Fussmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Klaus Fussmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Klaus Fussmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Klaus Fussmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Klaus Fussmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Klaus Fussmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Klaus Fussmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Klaus Fussmann?

Kunst kopen van Klaus Fussmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Klaus Fussmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Klaus Fussmann. Om meer kans te maken om de Klaus Fussmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Klaus Fussmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.