• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Koen Delaere (1970)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Koen Delaere

Koen Delaere (1970)

Kunstenaar

Koen DELAERE (Brugge 1970)

Hoewel Delaere zich voornamelijk manifesteert als schilder, heeft hij ruime ervaring met wat je zou kunnen benoemen als een uitgebreide schilderkunst (‘expanded painting’). Hierbij maakt hij naast verf en doek gebruik van uiteenlopende middelen zoals druktechnieken, digitale media, fotokopieresultaten, keramiek en performance, alsook van uiteenlopende materialen als uv-inkten, olieverf, lichtgevoelige chemicaliën, beton et cetera.

Hij had solotentoonstellingen in onder andere De Pont Tilburg, Vleeshal Middelburg, Galerie Gerhard Hofland Amsterdam, Rod Barton Gallery Brussel en Autocenter Berlijn. In 2007 was hij de winnaar van de prestigieuze Wolvecampprijs voor schilderkunst.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Nederlands
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Koen Delaere - pasteuze abstracte compositie kopen? Bied vanaf 2400!
Koen Delaere - pasteuze abstracte compositie

Schilderij

Geplaatst doorMFP15

Eindtijd21-02-2022 om 22:37

Jaartal2005
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Koen Delaere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Koen Delaere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Koen Delaere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Koen Delaere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Koen Delaere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Koen Delaere!

Volg het aanbod kunst van Koen Delaere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Koen Delaere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koen Delaere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Koen Delaere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Koen Delaere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Koen Delaere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Koen Delaere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Koen Delaere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Koen Delaere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Koen Delaere?

Kunst kopen van Koen Delaere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Koen Delaere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Koen Delaere. Om meer kans te maken om de Koen Delaere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Koen Delaere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.