Koos Breukel (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Koos Breukel
Koos Breukel (1962)

Koos Breukel (1962)

Kunstenaar

Koos BREUKEL (Den Haag 1962)

Fotograaf Portretfotografie, autonome fotografie Bekend van oa staatsiefoto's van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in 2013. Koos Breukel werkt en woont in Amsterdam.

In 1978, op zestienjarige leeftijd, kreeg Breukel zijn eerste fotocamera van zijn moeder. In het begin fotografeerde hij vooral landschappen. Van 1982 tot 1986 studeerde hij aan de School voor Fotografie en Fotonica in Den Haag. Na zijn studie ging hij werken als freelance fotograaf in Amsterdam en specialiseerde zich in portretfotografie. Zijn foto's verschenen regelmatig in tijdschriften, waaronder Quote en Oor. Sinds 1999 werkt hij bijna volledig autonoom. Breukel maakt momenteel series in opdracht van musea en galeries.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Koos Breukel (1962) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Koos Breukel (1962) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 13 mensen die Koos Breukel (1962) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Koos Breukel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Koos Breukel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Koos Breukel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Koos Breukel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Koos Breukel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Koos Breukel!

Volg het aanbod kunst van Koos Breukel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Koos Breukel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koos Breukel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Koos Breukel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Koos Breukel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Koos Breukel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Koos Breukel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Koos Breukel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Koos Breukel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Koos Breukel?

Kunst kopen van Koos Breukel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Koos Breukel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Koos Breukel. Om meer kans te maken om de Koos Breukel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Koos Breukel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.