Koos de Bruin (1941-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Koos de Bruin
Koos de Bruin (1941-1992)

Koos de Bruin (1941-1992)

Kunstenaar, Designer

Koos de Bruin (Gouda 1941 - Gouda 1992)

Koos de Bruin werd geboren in Gouda en heeft er altijd gewoond en gewerkt. Na een korte periode van les volgen aan de Koninklijke Academie in Den Haag besloot hij in 1967 als autodidact verder te gaan. Zijn vroege werk is figuratief. Vanaf eind jaren zeventig worden zijn schilderijen expressiever en ruiger, verwant aan Cobra in Nederland en aan Georg Baselitz en de Neue Wilden in Duitsland. Zijn Latere etsen tonen verwantschap met het werk van Anton Heijboer. Maar alles met een compleet eigen ontwikkelde stijl. Koos had vele tentoonstellingen in binnen- en buitenland. In 1978 werd hij actief lid van Pulchri Studio in Den Haag en kreeg aldaar in 1987 de Jacob Hartogprijs. Op de tentoonstelling Out of Africa in het Cobra museum te Amstelveen in 2004 was onder meer een groot aantal werken van Koos de Bruin te zien.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Koos de Bruin (1941-1992) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Koos de Bruin (1941-1992) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Koos de Bruin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Koos de Bruin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Koos de Bruin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Koos de Bruin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Koos de Bruin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Koos de Bruin!

Volg het aanbod kunst van Koos de Bruin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Koos de Bruin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koos de Bruin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Koos de Bruin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Koos de Bruin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Koos de Bruin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Koos de Bruin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Koos de Bruin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Koos de Bruin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Koos de Bruin?

Kunst kopen van Koos de Bruin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Koos de Bruin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Koos de Bruin. Om meer kans te maken om de Koos de Bruin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Koos de Bruin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.